Kauneusaiheisia nettisivustoja

Internet tarjoaa käyttäjilleen loputtomasti kauneusaiheista luettavaa. Jokaisella naistenlehdellä on omat nettisivunsa, joista löytyy taatusti kauneusvinkkejä ja uusimpia trendejä. Myös useilla iltapäivä- ja nuortenlehdillä on sivustoillaan kauneusosio. Keskustelupalstoilla kauneusosiot pullistelevat keskusteluja, ja Suomen suosituimmat blogitkin käsittelevät enemmän tai vähemmän mitäpä muuta kuin kauneutta.

Kauneus ja terveys-lehden nettisivuilta löytyy runsaasti luettavaa kauneudenhoidosta kiinnostuneelle. Sivustolta löytyy niin meikki- kuin ihonhoitovinkitkin sekä ohjeita terveelliseen, kauneutta edistävään ruokavalioon ja painonpudotukseen. Kauneus ja terveys-lehdellä on myös omat kauneusaiheiset bloginsa, joita pääsee lukemaan lehden nettisivuilta. Lisää luettavaa kauneudesta löytyy myös Lily.fi-sivustolta, Kauneus.comista ja terve.fi-sivun kauneusosiosta. Myös Swiss Clinicin nettisivut tarjoavat runsaasti tietoa uusimmista kauneudenhoitotuotteista ja niiden käytöstä. Swiss Clinicin blogista löytyvät uusimmat kauneustrendit, tyylikkäimmät ehostusvinkit ja ohjeet terveelliseen ruokavalioon. Luettavaa löytyy niin naisille kuin miehillekin.

Jos haluaa lukea muiden henkilökohtaisia kauneusaiheisia postauksia, kannattaa ehdottomasti suunnata blogimaailmaan. Blogit tarjoavat valtavan määrän mielipiteitä, vinkkejä, kuvia ja kommentoitavaa. Niitä voi etsiä joko suoraan hakukoneilta tai Blogilista.fin ja Indiedays.comin kaltaisilta blogisivustoilta. Esimerkiksi Indiedaysin sivuilta voi klikata kohtaa ”kauneus” ja palvelu listaa lukijalle kaikki sivustolla olevat kauneuteen liittyvät blogit. Lisäksi lukija voi valita listan uusimmista, puhutuimmista tai kuumimmista päivityksistä kauneusblogeissa tai hakea yksittäisiä postauksia tietystä aiheesta hakusanalla. Blogeista saa runsaasti uusia ideoita niin trendikkääseen pukeutumiseen, kauden kuumimpiin meikkaustyyleihin kuin kampauksiinkin. Sadat blogit takaavat sen, ettei estetiikan ystävältä lopu luettava. Kielitaitoinen voi toki laajentaa myös ulkomaalaisiin kauneussivustoihin ja blogeihin, jolloin tarjonta luonnollisesti moninkertaistuu entisestään.